Workshops

workshop yoga

Yoga

Nood aan ontspanning van de dagelijkse stress, pijn, omgeving? Deze yoga oefeningen zorgen voor een diepe rust en sterke energiestroming. Herbron, vind jezelf terug en kom op kracht.

Bosbaden

Samen onderweg in de natuur. Een ontspannend moment voor jezelf, waar de zintuigen worden geprikkeld. Gezellig babbelen met elkaar of gewoon tot rust komen tijdens een boswandeling.

Bloemschikken

Zin in een ontspannende namiddag activiteit? Verzet je gedachten in een gemoedelijke sfeer door met bloemen bezig te zijn. Nadien kan je thuis nog heerlijk genieten van je bloemstuk.

praatmoment koffie

Koffie met een verhaal

Heb je nood aan een babbel of gewoon gezellig samenzijn met anderen die kunnen begrijpen wat je doormaakt. Dan nodigen we je uit op onze Koffie met een verhaal – momenten.

workshop cre-moment

Crea-moment

Wil jij graag iets creëeren? Of gewoon even alles van je afzetten in gezelschap van gelijkgezinden? Het crea-moment heeft een gevarieerd aanbod van creatieve uitingen voor jou in petto!

workshop meditatie

Meditatie

Wil je ervaren dat je zelf je gezondheid, je genezing en je herstel kan ondersteunen? Tijdens de avonden meditatie wordt je stap voor stap begeleid om je zelfgenezend vermogen te versterken.

Warme huiskamer

De individuele vraag/nood staat centraal en er wordt rekening gehouden met de verschillende leefwerelden en verwerkingsprocessen. De gespreksgroep zal door een ergotherapeute begeleid worden in samenwerking met de vrijwilligers van Limani.

workshop schilderen

Samen schilderen

Denk je dat er een Picasso in jou verborgen zit? Of heb je geen enkel idee hoe je moet omgaan met een penseel? Samen gaan we op ontdekking naar jouw kennen en kunnen in de kunstwereld!

Senioren wandeling

Een behandeling tegen kanker heeft een grote impact op lichaam en geest. Want omgaan met kanker is zwaar.Een wandeling in de frisse lucht, effe ontspannen met een vrijwilliger kan zo’n deugd doen helpen om rustig aan terug onder de mensen te komen

workshop gezelschapsspelen

Spelnamiddag

Van Monopoly, dokter bibber tot een potje kaarten. Tijdens deze spelletjesnamiddagen kan je gewoon heerlijk ontspannen en lachen. Een ding is zeker, je zal je niet vervelen! Spelletjesnamiddagen voor jong en oud. Ontspanning en sociale contacten zijn belangrijk in het leven.