Workshops

workshop yoga

Yoga

Nood aan ontspanning van de dagelijkse stress, pijn, omgeving? Deze yoga oefeningen zorgen voor een diepe rust en sterke energiestroming. Herbron, vind jezelf terug en kom op kracht.

Bloemschikken

Zin in een ontspannende namiddag activiteit? Verzet je gedachten in een gemoedelijke sfeer door met bloemen bezig te zijn. Nadien kan je thuis nog heerlijk genieten van je bloemstuk.

workshop schilderen

Samen Schilderen

Denk je dat er een Picasso in jou verborgen zit? Of heb je geen enkel idee hoe je moet omgaan met een penseel? Samen gaan we op ontdekking naar jouw kennen en kunnen in de kunstwereld!

Bosbaden

Samen onderweg in de natuur. Een ontspannend moment voor jezelf, waar de zintuigen worden geprikkeld. Gezellig babbelen met elkaar of gewoon tot rust komen tijdens een boswandeling.

praatmoment koffie

Koffie met een verhaal

Heb je nood aan een babbel of gewoon gezellig samenzijn met anderen die kunnen begrijpen wat je doormaakt. Dan nodigen we je uit op onze Koffie met een verhaal – momenten.

workshop gezond koken

Gezond Koken

Wil je graag in een ontspannen sfeer eenvoudige, nieuwe, gezonde, maar voornamelijk lekkere recepten leren maken? In samenwerking met Life is Beautiful organiseren we workshops Gezond Koken.

workshop cre-moment

Crea-moment

Wil jij graag iets creëeren? Of gewoon even alles van je afzetten in gezelschap van gelijkgezinden? Het crea-moment heeft een gevarieerd aanbod van creatieve uitingen voor jou in petto!

workshop gezelschapsspelen

Gezelschapsspelen

Van Monopolie, dokter bibber tot een potje kaarten. Tijdens deze spelletjesavonden kan je gewoon heerlijk ontspannen en lachen. Een ding is zeker, je zal je niet vervelen!

workshop meditatie

Meditatie

Wil je ervaren dat je zelf je gezondheid, je genezing en je herstel kan ondersteunen? Tijdens de avonden meditatie wordt je stap voor stap begeleid om je zelfgenezend vermogen te versterken.

workshop handwerken

Handwerken

Wil jij graag iets creëeren? Of gewoon even alles van je afzetten in gezelschap van gelijkgezinden? Het crea-moment heeft een gevarieerd aanbod van creatieve uitingen voor jou in petto!

workshop art journal

Art Journal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Andere activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,.