Vrijwilliger worden

Wil je graag vrijwilliger worden bij Limani?

Vrijwilligerswerk doet goed, versterkt je als mens en zorgt voor warmte in onze maatschappij. Bij Limani zien we onze vrijwilligers groeien en enorm veel voldoening halen uit hetgeen wat ze doen. Onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en onmisbaar in ons team. Wil jij daar graag deel van uitmaken? 

Wat doet een vrijwilliger in Inloophuis Limani? 

Vrijwilliger zijn bij Inloophuis Limani houdt in dat je je inzet als vertegenwoordiger van onze werking. Aangezien jij de dragende kracht bent achter onze werking vinden we het belangrijk dat onze vrijwilligers zoveel van zichzelf kunnen tonen als ze willen. 

De functies die je kan invullen zijn eindeloos! Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen waar jij je het beste bij voelt. 

Wat bieden we jou aan? 

Een warme sfeer in een uniek team, onvergetelijke leerrijke ervaringen, verrijkende vormingen en de mogelijkheid om te groeien. 

Wil je graag weten wat jij kan betekenen voor gezinnen met kanker? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. 

We kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten! 

Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar inloophuislimani7@gmail.com of te bellen naar 0485 32 69 57 – 0485 32 70 97. 

vrijwilligers

Laat het ons weten!